A MSA tenim el ferm propòsit d’ajudar als professionals i autònoms per tal de que puguin centrar-se en la seva activitat, oferint un servei personalitzat i ajustat a les seves necessitats.

ASSESSORAMENT COMPTABLE ADAPTAT


  • Confecció i elaboració de la comptabilitat amb l’objectiu d’obtenir la informació necessària per a la òptima pressa de decisions. Adaptabilitat del pla comptable en funció del tipus d’activitat professional desenvolupada.


ASSESSORAMENT I GESTIÓ LABORAL INTEGRAL


  • Confecció de nòmines, i suport, confecció i presentació de les obligacions formals relacionades amb els recursos humans de l’empresa, orientada a donar valor a aquest actiu.


ASSESSORAMENT I GESTIÓ FISCAL GLOBALS


  • Suport, confecció i presentació de liquidacions i declaracions tributàries del global d’obligacions fiscals necessàries pel desenvolupament de l’activitat professional.

  • Coordinació i gestió de tràmits davant de qualsevol tipus Administració.

  • Planificació, estudi, confecció i presentació de Declaracions de la renta, amb l’objectiu d’optimitzar la càrrega fiscal.


INTEGRACIÓ TECNOLÒGICA


  • Subministrament, suport, control i integració amb la nostra base de dades d’aplicacions informàtiques per a la pròpia autogestió de l’empresa, estalviant temps i duplicitat de tasques administratives en la confecció comptable.


Els nostres Clients

Per què no ens contacta?

Som el que necessita, MSA és l’assessoria que estava buscant, contacti’ns; l’estem esperant:

Nom*
E-mail*
Tel*
Assumpte
Missatge