QUI SOM?

Miquel Segú i Associats (MSA) és una empresa experimentada i especialista en proporcionar als seus clients la excel·lència en l’àmbit de la gestió empresarial.

Som la resposta forta i decidida per crear valor afegit a l’empresa, per estalviar recursos interns, per analitzar quina és la millor decisió, per tenir al dia les seves obligacions i no pagar més impostos dels necessaris, per que la gestió comptable sigui una eina i no un parany, i sobretot per a què les persones siguin un “pro” i no un “contra”.

Un equip humà qualificat, professional i dinàmic, preparat per assumir reptes, en constant formació i actualització, i amb un únic objectiu, optimitzar la seva gestió empresarial.

QUÈ FEM?

Tot allò que el seu negoci necessita.

A MSA ens encarreguem de tota la feina feixuga del seu negoci; la gestió del personal, la planificació fiscal, el compliment de les àrdues obligacions tributaries, i l’actualització continua a les noves normatives.

A més, posem a la seva disposició el millor suport comptable, i el software més adient i personalitzat, amb l’idea de que els “números” li siguin útils per prendre decisions.

Tot, amb un únic objectiu: oferir-li un assessorament de qualitat i adaptat a les seves necessitats.

COM HO FEM?

Coneixent, escoltant, analitzant i assessorant en allò que vol i necessita.

Els nostres trets característics son el tracte proper amb el client, la eficiència, eficàcia, solvència, implicació i qualitat en la feina desenvolupada, l’ús personalitzat de les eines tecnològiques més avançades, la professionalitat i formació continua de l’equip tècnic, el flux permanent bidireccional d’informació, i la responsabilitat en la presa de decisions.

QUINA ÉS LA NOSTRA ESTRUCTURA?

Sota la direcció d’en Miquel Segú, l’equip de MSA està estructurat en 5 àrees de treball:

Organigrama Segu Associats

ELS NOSTRES SERVEIS

Oferim un servei integral per cobrir totes les necessitats que té la seva empresa.

Llegir més

Ajudem als professionals i autònoms per tal de que puguin centrar-se en la seva activitat.

Llegir més

L’ajudem desde l’inici, assessorant-lo i gestionant per vostè tot el que sigui necessari per crear la seva empresa.

Llegir més

Li garantim el millor assessorament i servei tècnic en l’àmbit de les entitats sense ànim de lucre.

Llegir més

Els nostres Clients

Per què no ens contacta?

Si encara no l’hem convençut de que som el que necessita, que MSA és l’assessoria que estava buscant, contacti’ns; l’estem esperant:

Nom*
E-mail*
Tel*
Assumpte
Missatge